Ne vorbește Sfântul Paisie Aghioritul (audio, cu subtitrare în limba română)

Înregistrările audio cu Sfântul Paisie Aghioritul sunt extrem de rare și neprețuite. Avem bucuria să descoperim acum, la început de ianuarie 2018, când s-au împlinit 3 ani de la oficiala sa proslăvire, o înregistrare de peste 6 minute, mai puțin cunoscută creștinilor ortodocși de la noi. Înregistrarea beneficiază de subtitrare în limba română grație efortului celor de la Orthodox teaching of the Elders și a colaboratoarei noastre, Elena Dinu, care a „urcat” înregistrarea pe contul personal de youtube, cărora le mulțumim pentru osteneală. Să avem parte cu toții de rugăciunile Cuviosului Paisie și folos din dumnezeieștile sale cuvinte! – LD

Pentru subtitrarea în limba română, dați click în bara de jos pe Subtitles/CC

Posted on 18 ianuarie 2018, in Audio / Video, Chilia Panaguda and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. gheorghe iancu

    Buna ziua. Sunt crestinul pe care l-ati mai ajutat cu adrese de email din Sf. Munte. As vrea sa merg cu cineva si va rog sa ma ajutati cu adresele de email pt: Dochiariu, Grigoriu, Sf. Pavel, pentru rezervare. Multumesc. Doamne ajuta!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.