A murit Bob Simon de la CBS News, realizatorul celui mai interesant documentar despre Muntele Athos din ultimii ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Bob-Simon-CBS-News

A murit în accident de mașină Bob Simon de la CBS News, realizatorul celui mai interesant documentar despre Muntele Athos din ultimii ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Recomandăm vizionarea documentarului celor ce nu l-au văzut încă!

Part I

Part II

Legendarul corespondent al postului CBS și realizator al emisiunii „60 Minutes”, Bob Simon, a murit subit, miercuri noapte (11 februarie 2015), într-un accident de mașină, în New York, la vârsta de 73 de ani.

„Bob Simon a fost un titan al jurnalismului difuzat și un bun prieten al tuturor celor din familia CBS. Toți suntem șocați de această pierdere tragică” afirmă David Rhodes, președintele postului CBS.

„Tragedia este și mai de proporții pentru că am pierdut într-un accident de mașină, un om care a scăpat cu viață din situații foarte dificile, mai mult decât orice jurnalist de azi” declară Jeff Fager, producătorul executiv al emisiunii ”60 Minutes”.

De-a lungul unei cariere de cinci decenii, care l-a purtat în unele dintre cele mai mari zone de conflict, de la sfârșitul anilor ’60 până în prezent, Bob Simon a primit mai mult de 40 de distincții, inclusiv 27 de premii Emmy și 4 premii Peabody.

Traducere și adaptare de Elena Dinu după cbsnews.com

Recomandăm și Mount Athos Photobook realizat de echipa de la CBS 60 Minutes

Vezi și Extra CBS. Despre Mount Athos. Materiale în plus față de ce s-a transmis la 60 Minutes on CBS News

bob-simon-mount-athos

 

Posted on 17 februarie 2015, in Audio / Video, Știri / Anunțuri and tagged , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Dumnezeu să-l ierte!

    Sent from my ASUS

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.