NOU! Ulei de măsline sălbatice din Sfântul Munte

Dragi Iubitori ai Athosului,

Muntele Athos este cu siguranță una dintre marile minuni ale lumii. Aici, de veacuri, monahi cu viață curată își fac lucrul lor cu binecuvântare, pururea rugându-se. Produsele din Sfântul Munte au fost și sunt căutate pentru calitățile lor cu totul deosebite. 

Vă facem cunoscut un produs cu totul special din Sfântul Munte: Uleiul de măsline sălbatice este adus pentru prima oară în România de distribuitorul grec care are exclusivitatea vânzării lui. 

Datorită izolării geografice, Sfântul Munte Athos este locul cu cei mai mulți măslini sălbatici din lume, unii arbori având vârste de până la 1600 de ani! Uleiul de măsline sălbatice extra virgin este considerat uleiul suprem.

Prin îngrășăminte, stropire și alte metode de îmbunătățire a recoltei, un măslin produce până la 100 kg de măsline. Însă un măslin sălbatic produce între 5-7 kg de măsline. Astfel această cantitate mică de măsline sălbatice este mult mai bogată și încărcată cu nutrienți.

Acesta este și motivul pentru care uleiul de măsline sălbatice conține de peste 10 ori mai mulți antioxidanți și alte elemente extrem de valoroase pentru sănătatea omului față de uleiul de măsline obișnuit. 

În Muntele Athos, călugării culeg o dată pe an măslinele sălbatice din aceiași arbori care în trecut ofereau împăraților bizantini privilegiul de a folosi ulei de măsline sălbatic.

Părinții athoniți produc anual o cantitate limitată de ulei sălbatic extra virgin prin metoda presării la rece în micul dar ultramodernul lor laborator, donat de Uniunea Europeană în 2019.

Procesul de fabricare a uleiului de măsline este simplu, natural și durează maxim 45 de minute. Măslinele se spală de 3 ori cu apă potabilă, pentru a se asigura că toate frunzele, resturile și materialele străine sunt îndepărtate. Măslinele sunt introduse la presa de oțel inoxidabil care le sfărâmă, transformându-le într-o pastă. În urma unor procese continue de centrifugări și separări extrem de intense rămâne doar uleiul de măsline sălbatice pur și natural. Nefiltrat și neprelucrat!

Uleiul de măsline sălbatice Athos este recunoscut internațional ca cel mai rar, deosebit și valoros ulei din lume. Conform rețetei originale, veche de sute de ani, părinții athoniți adaugă și puțin oregano sălbatic cules de la poalele Sfântului Munte Athos, extrem de benefic pentru organism. O pură sursă de sănătate!

Uleiul de măsline sălbatice Athos, nu este doar uleiul suprem ci și o mică bucățică binecuvântată din Sfântul Munte Athos.

Uleiul de măsline sălbatice Athos se comercializează la set de 3 sticle (500 ml/fiecare) la prețul special pentru România de numai 135 RON/set. / sau comandat la bucată la prețul de 45 RON/sticla, dacă comanda dvs totală depășește 120 lei.
Livrare gratuită în toată România!
Livrare cu un cost mic în toată Europa.

O surpriză inclusă în fiecare comandă:

o sticlă de agheasmă de la Sfântul Munte

Fiecare comandă de ulei de măsline sălbatic Athos va fi însoțită de o Agheasmă în sticlă sigilată de 330 ml fără nici un cost suplimentar. / Agheasma NU este de vânzare și NU se comercializează.
Acesta este un gest de mulțumire al părinților athoniți pentru suportul arătat prin comenzile din Sfântul Munte.

Cum comanzi:
Pentru a comanda trimiteți e-mail la sfantulmunteathos@yahoo.com sau prin mesaj la pagina noastră din Facebook: 
Sfântul Munte Athos, cu numele dvs complet, adresa și numărul de telefon! Sau completând formularul de mai jos!

Pentru România: Veți plăti curierului (plata ramburs) când veți primi coletul la 1-3 zile după comandă.
Pentru Europa (expedierile externe): Plata se face în avans prin modalități simple.

Doamne, ajută!

*rugăm pe cei ce completează datele formularului, să-și verifice după un timp și email-ul (inclusiv la spam!) pentru că vă vom răspunde și vom ține astfel legătura. (Comenzile cu adrese incomplete nu pot fi expediate).

Posted on 22 februarie 2021, in Știri / Anunțuri, Produse de la Athos and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. 26 comentarii.

  1. Măsline nu vindeți ?
    Doamne ajută!
    Amin.

  2. Doamne Ajuta! Deci 3 sticle sunt 120 RON?

  3. Eu am făcut comandă ptr
    2 set ulei
    1 set săpun
    din data de 19 febr și nu am primit nici un mesaj. Ar trebui sa revin cu o nouă comandă? Dar nu aș vrea sa dublez comanda .
    Cum să rezolv
    Doamne ajută

  4. Nicoleta Agapi

    Buna ziua
    Faceti cumva livrari si in Canada?

  5. In Marea Britanie (Scotia) se poate trimite?

  6. Se consuma acest ulei?

    • Bună ziua! Uleiul este comestibil, desigur, se folosește la gătit (în special salate) dar are și proprietăți medicinale fiind foarte nutritiv. Are un gust foarte plăcut, având aciditate mică (0,1-0,2%).
      Vedeți că adresa dvs de email nu este scrisă corect, v-am trimis inițial răspuns pe email, dar s-a întors înapoi!

  7. Mulțumesc că ați apărut în viața mea!
    Pentru este minunat acest ulei,aveam amețeli de 2 săptămâni(după prima zi care luasem dimineața ulei și aghiazmă)nu am mai avut amețeli!
    Dumnezeu este cu noi, cred cu tărie asta!
    Doamne miluește-ne!

  8. Bună ziua ! Se poate merge cu un pic de ulei din acesta și la slujba Sf. Maslu ?

  9. nadia Baltat

    buna seara,faceti livrari s i in Austria?

    • Bună seara! Da, livram produsele de la Sfantul Munte si in Austria, prin DPD curier. Pentru expedierile externe, plata se face in avans, intr-un cont de euro sau paypal, in functie de ce va avantajeaza! V-am scris si pe email. Doamne, ajuta!

  10. Suteu Remus

    Doamne ajuta.
    Va rog frumos sa ma informati daca se poate sa imi trimiteti pachet pana in Austria.
    Si cat costa.
    Cu respect, Remus.

  11. Bună seara
    Spuneți-mi vă rog cum este ambalat uleiul.
    În sticla sau în bidon de plastic?
    Va mulțumesc

  12. Va rog să-mi spuneți și mie aciditatea uleiului.Doamne Ajuta!

  13. Doamne ajuta! Mai aveți ulei de măsline? Dacă răspunsul este da, îmi puteți spune vă rog când expiră? Vă mulțumesc anticipat!

  14. Bună ziua! Da, mai avem ulei de măsline sălbatice.
    Valabilitatea e de minim un an pentru ce este pe stoc.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.