VIDEO: Interviul cu Starețul Efrem Vatopedinul în legătură cu tema Referendumului pentru Familie

VIDEO: Interviul cu Starețul Efrem Vatopedinul în legătură cu tema Referendumului pentru Familie.

Vizualizați și dați mai departe!

Cu ajutorul lui Dumnezeu, în scurt timp nădăjduim să avem și un interviu cu dl. profesor Gheorghios Mantzaridis pe aceeași temă.

Posted on 2 octombrie 2018, in 02. Mănăstirea Vatopedi, Audio / Video, Efrem Vatopedinul and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. 7 comentarii.

  1. Apa trece, pietrele rămân

    Frate creştin,
    În zile de 6-7 octombrie, esti chemat să răspunzi la întrebarea ,,Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”
    Până acum, era stabilit prin lege că o căsătorie are loc între SOŢI, fără a se preciza NICI numărul şi NICI sexul acestora. Legea actuală propune să se precizeze clar că familia se întemeiază pe relaţia dintre UN bărbat şi O femeie, pentru a nu permite interpretări incompatibile cu statutul de creştin. La această întrebare, creştinii răspund DA!
    Indiferenţa ta are implicaţii pe mai multe planuri: economic, social şi spiritual.
    -Economic, deoarece, dacă va dispărea familia, şi asociaţiile familiale vor dispărea şi vom depinde de marile corporaţii;
    -Social, deoarece, tensiunile dintre oameni se vor agrava. Copiii vor fi supuşi unei educaţii sexomarxiste fiind vizaţi ca victime ale plăcerilor!
    – Spiritual, deoarece preocuparea pentru mântuire va fi înlocuită cu lupta pentru plăcere. Astfel, aşa cum ne spune Sfântul Apostol Pavel în Epistola I către corinteni, capitolul 6, şansele de mântuire ale noastre şi ale generaţiilor viitoare se vor diminua drastic în caz că alegem nepăsarea faţă de poruncile divine.
    Nu putem fi şi cu Hristos şi cu satana. Trebuie să alegem! Vino la vot şi spune DA!

  2. Se pare ca Romania a cazut in lupta cu homosexualitatea…raspalta pe masura va venii…

  3. Nu a fost referendum ci RECENSAMANT !!!!! … CA SA TESTEZE PIATA DE DESFACERE A LEGILOR ANTIHRISTICE !!!!! …

    CA DOVADA, DUPA REFERENDUM AU INCEPUT SA SPUNA ALTCEVA… SI ACESTA E DOAR INCEPUTUL …

    BISERICA A FOST DOAR DE ACOPERIRE… SI ORICUM NU MAI E BISERICA LUI HRISTOS, CI BISERICA POTRIVNICULUI ….CARE VINE IN BISERICA DANDU-SE PE SINE DREPT DUMNZEU…

    SCRIE CLAR IN SF SCRIPTURA :

    Potrivnicul, cel ce vine si ”se înalţă mai presus de tot ce se numeşte Dumnezeu, sau se cinsteşte cu închinare, aşa încât să se aşeze el în templul lui Dumnezeu, dându-se pe sine drept dumnezeu.” 2 Tesaloniceni (2,4)

    Cine nu e in ADEVAR traieste cu TATAL MINCIUNII !!!! SI PENTRU TATAL MINCIUNII !!!

    DUMNEZEU ISI DORESTE INCHINATORI DUH SI ADEVAR !!! CEI CARE PRIMESC SINODUL TALHARESC DIN CRETA , si primesc, deasemenea, hotararile lui METAXAKIS din 1923, ridicarea schismei cu catolicii din 7 DECEMBRIE 1965, contrar celor 7 SFINTE SINOADE , sunt CONRA DOMNULUI si LUCREAZA PENTRU INSTAURAREA POTRIVNICULUI IN BISERICA !

    ”Dar vine ceasul şi acum este, când adevăraţii închinători se vor închina Tatălui în duh şi în adevăr, că şi Tatăl astfel de închinători îşi doreşte.

    Duh este Dumnezeu şi cei ce I se închină trebuie să i se închine în duh şi în adevăr. IOAN (4, 21-24)”

    ZIARUL LUMINA DECLARA IN 10 IULIE 2009 : ”Decizia de a ridica anatema între două Biserici, care îşi recunosc una alteia validitatea Tainelor, s-a dovedit nu doar corectă, ci neapărat necesară.”

    http://ziarullumina.ro/patriarhul-ecumenic-atenagora-i-ierarhul-reconcilierii-42119.html

    NEAPARAT NECESARA?… PT CINE ?…. PT POTRIVNICUL!, CA SA SE DEA DREPT dumnezeu! .. iar SLUJITORII LUI (POPII DE AZI.)..DREPT PREOTI…PENTRU AMAGIREA SARMANILOR OAMENI…

    TREZITI-VA ! CAT MAI AVETI TIMP !

    BISERICA NEBIRUITA ESTE HRISTOS !!!! IMPREUNA CU CEI CE SE UNESC CU EL IN ASCULTARE !!!!! IN DUH SI ADEVAR !!!! ASA CUM NE-A PORUNCIT SA FIM !!!

    DOAMNE AJUTA !

  4. @Vlad: de ce nu au fost cabine de votare in toate satele din tara?raspunsul e simplu ca buna-ziua : pt.ca sa nu iasa voturile!!!..atunci e limpede la lumina zilei…masonii de la conducerea nu au dorit ,nici in ruptul capului, sa iasa referendumul ci sa li se acorde ” drepturi” sodomitilor…iertare,Vlad dar trebuia CA TOTI ROMANII SA voteze cu DA pt. o familie traditionala! Doamne ajuta!

  5. adi | 14 octombrie 2018 la 17:12
    @Vlad: de ce nu au fost cabine de votare in toate satele din tara?raspunsul e simplu ca buna-ziua : pt.ca sa nu iasa voturile!!!..atunci e limpede la lumina zilei…masonii de la conducerea nu au dorit ,nici in ruptul capului, sa iasa referendumul ci sa li se acorde ” drepturi” sodomitilor…iertare

    E adevarat frate Adi ce spuI ! Asta spuneam si eu !… Ca sunt niste draci in chip de lumina… care au vrut doar sa stie daca lumea e pregatita sa primeasca voma lor antihristica… o alta evanghelie ! Cea a diavolului !… Caci asta vestesc ei acum !

    Cat despre ” TOTI ROMANII SA voteze cu DA pt. o familie traditionala!” … pot sa adaug :

    ASA ERA FRUMOS CA TOTI SA MARTURISEASCA !

    INSA DOAR CA MARTURISIRE in fata DOMNULUI… ca nu primim alta evanghelie !

    Fara sa te si increzi ca votul pe care l-ai dat va solutiona ceva…

    La slujitorii Potrivnicului NU VEI GASI IZBAVIRE NICIODATA !!!

    DE ACEEA AVEM PORUNCA SA CERCETAM DUHURILE ! CA SA NU FIM INSELATI ! NU TREBUIE SA FIM NAIVI !…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.