NOU! Icoane la comandă realizate prin metoda litografică la Sfântul Munte Athos!

Dragi Iubitori ai Athosului, 

Prin intermediul distribuitorului grec care a adus în țară Produsele de la Athos aveți acum ocazia să comandați icoane lucrate manual de către părinții athoniți prin metoda litografică (litografie).

Acum orice credincios are în sfârșit posibilitatea să achiziţioneze și să așeze în propriul cămin sau să dăruiască icoane create de părinții athoniți la comandă! Dumneavoastră alegeți subiectul pe care doriți să îl reprezinte icoana și părinții athoniți o realizează în atelierele de la Sfântul Munte.

Icoanele realizate sunt absolut superbe și minunate, foarte rezistente și de cea mai bună calitate.
Icoanele sunt sfințite în prima zi de Duminică de după crearea lor.

Fiecare icoană este însoțită de certificat de autenticitate, certificat de origine și include numele părinților care au realizat-o, data creării și data sfințirii.

O şansă unică de a avea în casa dumneavoastră o părticică binecuvântată din moștenirea duhovnicească a Sfântului Munte Athos!

Dimensiuni / Prețuri finale
21 cm x 16 cm / 463 lei
30 cm x 21 cm / 522 lei
42 cm x 32 cm / 589 lei

Prețurile finale includ și costul transportului special al icoanei de la Sfântul Munte Athos până la adresa dumneavoastră din România prin compania de curierat rapid internațional DHL. (59Euro)
Veți achita ramburs la primirea icoanei.

Pentru livrări în afara României se adaugă 21 euro (transport suplimentar) și costul total – în această situație – se achită în avans.
Dimensiunile pot să difere ușor (±1-2cm).
În timpul transportului, icoanele sunt foarte bine ambalate și protejate.

Cum comandați:
Pentru mai multe detalii și comenzi trimiteți e-mail la sfantulmunteathos@yahoo.com sau mesaj pe mesageria paginii noastre din Facebook Sfântul Munte Athos

Ne trimiteți subiectul pe care doriți să îl reprezinte icoana. Câteva exemple: chipuri sau scene sfinte: Sfânta Treime, Mântuitorul Iisus Hristos, Maica Domnului cu Pruncul, icoane praznicare, orice sfânt sau sfântă (sau sfinți mai puțin cunoscuți al căror nume îl purtați), sobor de sfinți, Sfinții Arhangheli și îngeri și multe altele.
De asemenea, puteți comanda reproduceri după icoane făcătoare de minuni de la Sfântul Munte Athos!

Veți aștepta 1–3 zile pentru confirmarea de la Sfântul Munte Athos și veți primi modelele disponibile cu subiectul ales de dumneavoastră și timpul de execuție. Alegeți unul dintre modele. Acesta urmează să apară pe icoană.

Termen de livrare:
10–12 zile în România, 12–15 zile în afara României.

Posted on 18 octombrie 2022, in Știri / Anunțuri, Icoane și odoare făcătoare de minuni, Produse de la Athos and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. Dumitru Mircea

    Stie cineva care este Sfântul celor cu numele(prenumele) Mircea??? Và multumesc pentru ràspuns.

    • Bună seara! Doamne, ajută!
      Chiar dacă etimologic numele ar face trimitere spre slavonescul mir/pace, apropiat și de Miroslav, iar în greacă de Irina, mai degrabă protectoarea celor cu numele Mircea este Fecioara Maria, Maica Domnului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: