NOU! Set mixt de uleiuri cosmetice (pentru ten, păr, respectiv pentru corp), create în Sfântul Munte

Dragi Iubitori ai Athosului,

Vă facem cunoscut încă trei produse cu totul speciale din Sfântului Munte: un Ulei pentru ten, un Ulei pentru păr, respectiv un Ulei pentru corp, aduse pentru prima oară în România de distribuitorul grec care are exclusivitatea vânzării lor.

Acest produse uimitoare a fost produse pentru prima dată în secolul al X-lea în Sfântul Munte Athos în exclusivitate pentru familiile imperiale bizantine. Uleiurile se bazează pe deplin pe rețeta antică a lui Hipocrate, părintele medicinei.

Uleiurile sunt create în Sfântul Munte Athos, cu sprijinul Fondului European de Dezvoltare Regională.

ULEI PENTRU TEN

Conține doar trei ingrediente sălbatice din zona naturală virgină a Muntelui Athos: Ulei de măsline sălbatice 52%, ulei de șofran sălbatic (Crocus Sativus) 41%, ulei esențial de iasomie sălbatică 7%.

Pielea fiecărei persoane merită ce este mai bun, iar știința a dovedit că aceste ingrediente supreme sunt vitale pentru o piele luminoasă, fermă, strălucitoare și tânără.

Efectele sunt vizibile de la prima aplicare!

Știați că uleiul de măsline sălbatice este considerat uleiul suprem și că este unul dintre cele mai rare din lume?

Are de peste 10 ori mai mulți nutrienți pentru pielea ta decât uleiul de măsline clasic!

Cleopatra din Egipt și familiile de elită din lumea antică au folosit șofranul miraculos în ritualurile lor de frumusețe.

Instrucțiuni: aplicați și masați pe față, gât și decolteu de 3-4 ori pe săptămână. Lăsați să acționeze 20 de minute. Clătiți cu apă. Depozitați la temperatura camerei.

ULEI PENTRU PĂR

Conține doar trei ingrediente sălbatice din zona naturală virgină a Muntelui Athos: Ulei de măsline sălbatice 71%, lăptișor de matcă sălbatic (liofilizat) 25%, ulei de mentă sălbatică 4%.

Părul tuturor merită ce este mai bun, iar știința a demonstrat că aceste ingrediente supreme sunt foarte eficiente pentru a obține un păr superb, puternic și sănătos!

Efectele sunt vizibile de la prima aplicare!

Știați că uleiul de măsline sălbatice este considerat uleiul suprem și că este unul dintre cele mai rare din lume?

Are de peste 10 ori mai mulți nutrienți pentru părul tău decât uleiul de măsline clasic!

Sursă mare de antioxidanți, lăptișorul de matca stimulează regenerarea celulară prin îmbunătățirea creșterii și a densității părului. Fortificat și remineralizat, părul este întărit, plin de vitalitate.

Instrucțiuni: aplicați și masați scalpul și părul timp de 10 minute de 1-2 ori pe săptămână și clătiți cu apă. Depozitați la temperatura camerei.

ULEI DE CORP

Conține doar patru ingrediente sălbatice din zona naturală virgină a Muntelui Athos: Ulei din germeni de grâu 32%, ulei de măceș 32%, ulei de pătrunjel 32%, ulei esențial de lavandă sălbatică 4%.

Știința a demonstrat că vitaminele B, C, E și K joacă un rol esențial în menținerea pielii luminoase, ferme, strălucitoare și tinere.

Efectele sunt vizibile de la prima aplicare!

Știați că germenii de grâu sunt una dintre cele mai bogate surse de vitamina E din lume?

Conține și vitaminele B, B1 și B6, esențiale pentru pielea ta!

Măceșul are mult mai multă vitamina C decât toate citricele, kiwi sau broccoli!

Pătrunjelul este una dintre cele mai bogate plante în nutrienți și plin de vitamina K!

Pielea ta va adora acest uimitor complex de vitamine!

Instrucțiuni: aplicați și masați peste tot după duș. Lăsați pielea să se usuce sau atingeți ușor cu un prosop. Depozitați la temperatura camerei.Cele 3 uleiuri cosmetice (pentru ten, pentru păr, respectiv pentru corp), create în Sfântul Munte Athos, se comercializează la set de 3 sticluțe (50 ml/fiecare) la prețul special pentru România de numai 120 RON/set.
ATENȚIE!!! Se poate face set din trei sticluțe identice (specificând care anume) sau combinate, în ce formă dorește clientul.
Livrare gratuită în toată România!
Livrare cu un cost mic în toată Europa.

O surpriză inclusă în fiecare comandă:

o sticlă de aghiasmă de la Sfântul Munte

Fiecare comandă a setului de tincturi va fi însoțită de o Aghiasmă în sticlă sigilată de 330 ml fără nici un cost suplimentar. / Aghiasma NU este de vânzare și NU se comercializează.
Acesta este un gest de mulțumire al părinților athoniți pentru suportul arătat prin comenzile pentru produsele din Sfântul Munte.

*rugăm pe cei ce completează datele formularului, să-și verifice după un timp și email-ul (inclusiv la spam!) pentru că vă vom răspunde și vom ține astfel legătura. (Avem câteva adrese primite cărora le lipsește contactul telefonic și nu pot fi încă expediate).

Posted on 10 mai 2022, in Știri / Anunțuri, Produse de la Athos and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. Grecescu Andreea

    Hristos a înviat! Ma intereseaza sa cumpar crema de fața cu laptisor de matca, insa desi apare in poza împreună cu restul produselor, nu o regasesc în lista de produse, astfel încat sa o pot comanda. Ma puteti ajuta, va rog?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: