„Omul lui Dumnezeu”, film dedicat vieţii şi activităţii Sfântului Nectarie de la Eghina (online, subtitrare Ro)

Omul lui Dumnezeu (Man of God / Ο Άνθρωπος του Θεού), film artistic dedicat vieţii şi activităţii Sfântului Nectarie de la Eghina / subtitrare în limba română.

Filmul, realizat în colaborare cu Mănăstirea Vatopedi din Sfântul Munte Athos, ar fi trebuit să apară pe marile ecrane în anul 2020, la împlinirea a 100 de ani de la trecerea în veşnicie a Sfântului Nectarie, dar, cel mai probabil, din cauza restricțiilor din sălile de cinema a fost amânată lansarea lui pentru 2021.

Din distribuție fac parte Aris Servetalis (Grecia) și Alexander Petrov (Rusia), Mickey Rourke (SUA), iar muzica este compusă de Zbigniew Preisner (Polonia), cel care a compus muzica pentru filmele regizorului Krzysztof Kieślowski.

Filmul are și o pagină fb dedicată: Man of God!

Precizare pt linkul embeduit inițial
Cum îl puteți viziona pe full ecran pe laptop.
Poate că nu mulți își doresc să-l vadă la dimensiunile afișate pe blog, de aceea vin cu câteva precizări.

Întâi, filmul este încărcat pe platforma Rumble, nu e „embeduit” de pe YouTube. Pentru a-l vedea pe tot ecranul, dați click dreapta pe scrisul din ecran: „Omul lui Dumnezeu – Viața Sfântului Ierarh Nectarie din Eghina”, apoi pe Deschideți linkul în fereastră nouă, iar video-ul se va deschide pe pagina sursă.

Dacă nu vă apare scrisul „Omul lui Dumnezeu – Viața Sfântului Ierarh Nectarie din Eghina” înseamnă că deja ați dat click pe play. Vă recomand să dați un refresh postării de față și va reapărea.

Așadar, revenind, după ce video-ul se deschide pe pagina sursă, dați play filmului și o să vă apară bara de jos și posibilitatea de a selecta vizionarea filmului pe întregul ecran. Filmul are subtitrare în limba română, la început apare însă o traducere dublă (română și engleză) pentru că se vorbește puțin în greacă. În rest, filmul este vorbit în engleză!

Posted on 30 aprilie 2022, in Audio / Video and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. 4 comentarii.

  1. Minunat! Slava lui Dumnezeu pt Sf. Nectarie…l-am urmarit cu credinta si cu recunostinta pt minunile pe care le-a facut si in viata mea! Slavit sa fie numele Tau, Prea Sfinte Nectarie, roaga-te pt noi pacatosii, si pt familia mea! Amin

  1. Pingback: Trailer-ul unui film mult așteptat: „Omul lui Dumnezeu”, film dedicat vieţii şi activităţii Sfântului Nectarie de la Eghina (update: filmul online) | Sfântul Munte Athos

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: