Mărturie: Sfântul Paisie Aghioritul vizitat de un homosexual (subtitrare Ro)

În acest video, pr. Evanghelos vorbește despre întâlnirea Sf. Paisie cu Stamatis (un homosexual). Aceasta este mărturia unui martor direct. La acea vreme, pr. Evanghelos Papanikolaou era un novice pe Muntele Athos și îl cunoștea foarte bine pe Sfântul Paisie. Acum este medic și slujeșe ca preot în Grecia.

Pentru subtitrare în limba română click pe bara de subtitrare și selectați limba română!

Posted on 24 mai 2021, in Audio / Video, Chilia Panaguda, Convertiri, Cuvinte duhovnicești, Paisie Aghioritul and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 comentarii.

  1. UN PATRIOT CREDINCIOS ORTODOX

    DAR DE CE ESTE SCRISUL AȘA DE MIC? ÎȚI TREBUIE LUPĂ DE MĂRIT SAU OCHI DE IEPURE CA SĂ POȚI CITI UN ASEMENEA SCRIS MIC. SFINTE PREA CUVIOASE PĂRINTE PAISIE DIN SFÂNTUL MUNTE ATHOS, ROAGĂ-TE LUI DUMNEZEU PENTRU NOI PĂCĂTOȘII. BUNUL DUMNEZEU SI MĂICUȚA DOMNULUI SĂ AIBĂ MILĂ DE NOI PĂCĂTOȘII SI SĂ NE DĂRUIASCĂ POCAINTA ȘI IERTARE DE PĂCATELE NOASTRE ȘI DE NECREDINTA NOASTRĂ AMIN. TRĂIASCĂ ROMÂNIA MARE REINTREGITA CREȘTINĂ ORTODOXĂ. TRĂIASCĂ CREDINȚA NOASTRĂ STRĂMOȘEASCĂ ORTODOXĂ MOȘTENITĂ DE LA SFINȚII APOSTOLI UCENICII DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS FIUL LUI DUMNEZEU SI MÎNTUITORUL LUMII. DOAMNE APĂRĂ SI OCROTEȘTE-I PE ROMÂNI ȘI PE TOATĂ LUMEA TA CEA BUNĂ ȘI CREDINCIOASĂ. DOAMNE AJUTĂ ȘI MULTĂ SĂNĂTATE VĂ DORESC. NIMIC FĂRĂ DUMNEZEU CUM SPUNE MAJESTATEA SA REGELE MIHAI. JOS NATO DICTATURA SATANICA ANTICRESTINA PUSĂ IN SLUJBA LUI SATAN SI ANTIHRIST. JOS UE DICTATURA SATANICA ANTICRESTINA PUSĂ IN SLUJBA LUI SATAN SI ANTIHRIST. CITIȚI CARTEA SFÎNTULUI PAISIE DIN MUNTELE ATHOS INTITULATĂ SEMNELE VREMURILOR DIN URMĂ, CARE SPUNE CLAR CĂ UE ESTE O DICTATURA SATANICA ANTICRESTINA PUSĂ IN SLUJBA LUI SATAN SI ANTIHRIST. PUTEȚI CUMPĂRA ACEASTĂ SFÎNTĂ CARTE PRIN COMANDĂ POȘTALĂ LA NR.DE TEL O213311022 EDITURA EVANGHELISMOS ȘI DE LA TOATE CELELALTE EDITURI ORTODOXE ȘI O236326730 EDITURA EGUMENITA. DOAMNE MÎNTUIEȘTE-NE. DOAMNE IARTĂ-NE. DOAMNE MÎNTUIEȘTE-NE. DOAMNE AJUTĂ AMIN. TRĂIASCĂ RUSIA ȚARĂ SFÎNTĂ ȘI ALEASĂ DE BUNUL DUMNEZEU SI MĂICUȚA DOMNULUI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: