NOU! Săpun bio din Sfântul Munte

Dragi Iubitori ai Athosului,

Muntele Athos este cu siguranță una dintre marile minuni ale lumii. Aici, de veacuri, monahi cu viață curată își fac lucrul lor cu binecuvântare, pururea rugându-se. Produsele din Sfântul Munte au fost și sunt căutate pentru calitățile lor cu totul deosebite.

Vă facem cunoscut un produs cu totul special din Sfântul Munte: Săpunurile originale Athos aduse pentru prima oară în România de distribuitorul grec care are exclusivitatea vânzării lor. La acest moment ele sunt comercializate în Rusia, Serbia, Bulgaria, Moldova, Ucraina.

Săpunurile Athos sunt produse de călugării de la Muntele Athos folosind numai ingrediente pure și sălbatice din Sfântul Munte, unul dintre cele mai pure locuri din lume datorită izolării lor geografice de mai bine de o mie de ani, ce face parte și din patrimoniul mondial UNESCO.

Săpunurile Athos sunt pomenite în mai multe documentare realizate de posturi TV internaționale. Ele sunt înregistrate la autoritățile competente din UE, având numerele de înregistrare marcate pe fiecare etichetă, locul de proveniență, cantitățile exacte ale ingredientelor etc.

Săpunurile Athos sunt create pe baza unei rețete antice a lui Hipocrate, părintele medicinei, iar timpul tratării lor este de 90 de zile. Ele au fost subiect de studiu pentru oameni de știință datorită proprietăților lor unice de a curăța, proteja, trata, repara și, mai ales, de a întineri tenul.

Oferim așadar un produs bio de foarte bună calitate consumatorilor și facem și un bine ajutând astfel și pe călugării athoniți.

Fiecare comandă acum conține 7 sortimente diferite de săpunuri Athos la prețul special pentru România de numai 110 RON/set.
Livrare gratuită în toată România!
Livrare cu un cost mic în toată Europa.

O surpriză inclusă în fiecare comandă:

o sticlă de agheasmă de la Sfântul Munte

Începând de astăzi 09/02/2021 fiecare comandă de săpunuri Athos va fi însoțită de o Agheasmă în sticlă sigilată de 330 ml fără nici un cost suplimentar. / Agheasma NU este de vânzare și NU se comercializează.
Acesta este un gest de mulțumire al părinților athoniți pentru suportul arătat prin comenzile pentru săpunurile din Sfântul Munte.

Cum comanzi:
Pentru a comanda trimiteți e-mail la sfantulmunteathos@yahoo.com sau prin mesaj la pagina noastră din Facebook:
Sfântul Munte Athos, cu numele dvs complet, adresa și numărul de telefon! Sau completând formularul de mai jos!

Pentru România: Veți plăti curierului (plata ramburs) când veți primi coletul la 1-3 zile după comandă.
Pentru Europa (expedierile externe): Plata se face în avans prin modalități simple.

Doamne, ajută!

*rugăm pe cei ce completează datele formularului, să-și verifice după un timp și email-ul (inclusiv la spam!) pentru că vă vom răspunde și vom ține astfel legătura. (Avem câteva adrese primite cărora le lipsește contactul telefonic și nu pot fi încă expediate).  

Posted on 26 ianuarie 2021, in Știri / Anunțuri, Produse de la Athos and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 24 comentarii.

 1. Buna seara. Am o intrebare: tamaie si mir autentice (nu fake-uri), din Sf. Munte Athos, se pot gasi undeva in Bucuresti? Multumesc

 2. Nu rezist sa nu ma intreb ce parere ar avea Sf. Paisie despre comertul cu sapun?… Cu drag, VicentiuSent from smartphone.

  • Întotdeauna viața monahală a pus preț pe rucodelie, lucrul mâinilor călugărului, îndemnați tainic de Sf. Pavel care mărturisea că împletea coșuri pentru a se întreține. Evident, le și comercializa, căci ce ar fi făcut cu atâtea coșuri?! În Paterice veți găsi multe pilde cu trimitere la acest aspect. Dacă nu se întâmpla ca vreun negustor să le cumpere călugărilor acea rucodelie, ei înșiși erau nevoiți să coboare de la pustie în cetăți ca să-și vândă marfa (nu fără ispite cum citim în apoftegme!) ca apoi să-și achiziționeze cele de folos la chilie. Tot cu drag, vă îndemn să cercetați și ce spune Sf. Paisie despre judecare.

   • Eu va incurajez sa aduceti cat mai multe produse autentice din Sf. Munte: tamaie, smirna, mir, ulei de masline, ceaiuri, miere etc. Chiar daca pretul este ceva mai mare, in felul acesta putem sa-i ajutam si noi pe monahii de acolo, care se roaga pentru intreaga omenire, pentru noi toti.

   • Nădăjduim să pornim magazinul online în luna martie. Țineți aproape!
    Doamne,ajută!

   • Dumnezeu sa va ajute! Cred ca puteti pune si pe acest blog o sectiune numita Pangar sa zicem…cu produse autentice din Sf. Munte, inclusiv suveniruri, gen tricouri etc. Mult succes!

 3. Puteti trimite si in anglia
  Tamaie – carbuni – mir
  Doamne ajuta
  Multumesc

 4. Am o intrebare, trimiteti pachete si in USA?

 5. Bună seara, s-ar putea comanda la d-voastra rahat din Sfântul Munte

 6. Paul - Mihail Azoiței

  Dumnezeu
  Doamne Ajută
  Mulțumesc frumos

  🙂🙂🙂

 7. CORINA LAVINIA ANGHELET

  DOAMNE AJUTA! AM PRIM IT COMANDA DE SAPUNURI SI SUNT FOARTE MULTUMITA! VA RECOMAND CELOR CE IUBITI LUCRURILE NATURALE SI DE BUNA CALITATE SA COMANDATI CU TOATA INCREDEREA. SPERAM SA VENITI SI CU ALTE PRODUSE CA: TAMAIE , MIR , CRUCIULITE, LUCRATE CU BUCURIE DUHOVNICEASCA DE PARINTII AGHIORITI PENTRU NOI MIRENII.

 8. NOU! Ulei de măsline sălbatice din Muntele Athos 💒
  set de 3 sticle de ulei de măsline sălbatice Athos
  + gratuit o sticlă de agheasmă de la Sfântul Munte.

  Detalii la link: https://sfantulmunteathos.wordpress.com/2021/02/22/nou-ulei-de-masline-salbatice-din-sfantul-munte/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: