Cum a fost la prima prăznuire oficială a Sfântului Iosif Isihastul, la Mănăstirea Vatopedi [video și foto]

Cum a fost la prima prăznuire oficială a Sfântului Iosif Isihastul, la Mănăstirea Vatopedi.

Precum deja se știe, pe 9 martie 2020, Sfântul Sinod al Patriarhiei Ecumenice a înscris oficial în calendarul Bisericii pe Sfinții Iosif Isihastul (Gheron Iosif), Efrem Katunakiotul și Daniil Katunakiotul. 

Prima prăznuire oficială a Sfântului Iosif Isihastul avut loc pe 29 august 2020 (16 august după calendarul vechi, din Sfântul Munte; nu pe 15 august când Gheron Iosif a adormit, pentru a nu se suprapune cu prăznuirea Adormirii Maicii Domnului). 

Ne-au parvenit mai multe imagini din obștea Vatopedinilor, nepoții duhovnicești ai lui Gheron Iosif, pe care le împărtășim cu domniile voastre (câteva în postarea de față, restul până la 110 imagini la un click distanță)! Să avem parte de rugăciunile Sfântului Iosif!

LD

Sursa foto: pemptousia.gr / pe pagina sursă puteți vizualiza 110 fotografii de la prăznuirea Sfântului Iosif.

Mai multe materiale pe acest blog cu și despre Sfântul Iosif Isihastul găsiți urmând categoria dedicată: Iosif Isihastul

Posted on 4 septembrie 2020, in 02. Mănăstirea Vatopedi, Audio / Video, Știri / Anunțuri, Iosif Isihastul and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. 3 comentarii.

 1. Ana Maria Ciobanu

  *Va multumesc deosebit de mult !, pentru frumoasele si interesantele trimiteri,* * Am, insa, o mare rugaminte, anume aceea ca adresa mea de e-mail, sa apara corect, adica : * , * iar NU :* ana.mariaciobanu@gmail.com,* asa cum vad ca figureaza in mesajul de fatza*

  *- E adevarat ca am primit prezentul mesaj si pe adresa corecta, ulterior, la 2 minute distantza,*

  * dar, – FARA sa Va suparati -, m’ as bucura, daca este posibil, sa primesc mesaje dela acest site ( cu o denumire atat de unica si Binecuvantata ! )* *doar pe adresa mea corecta :* * ( Scuze !, pentru a o fi repetat ).*

  * Doamne ajuta !* * Cu multumiri recunoscatoare,*

  Ana Maria Ciobanu

  • Bună ziua! Abonările și dezabonările se pot face doar de către dvs.
   Înțeleg că adresa „greșită” e tot a dvs. La finalul oricărui mesaj ce se trimite automat către dvs datorită abonării,este și un buton de dezabonare. Apoi puteți face abonament la newsletter pe site cu adresa pe care doriți să primiți noutățile.
   În legătură cu mailul ce figurează la comentarii, de asemenea, este e-mailul trecut de dvs care, probabil, se ia automat la toate comentariile care le faceți pe diverse bloguri, dar cred că înainte de a trimite mesajul puteți edita adresa corectă cu care să apară.

 2. Buna ziua am si eu o intrebare după ce te spovedesti si spui păcatele mai este nevoie sa-ti ceri iertare pentru ele cand te rogi SEARA DOMNULUI IISUS HRISTOS ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: