VIDEO: Schitul Lacu – Privegherea pentru oprirea epidemiei (27/28 martie 2020)

27 spre 28 martie 2020, Sfântul Munte Athos, Schitul Lacu – Kiriakonul Sf. Mare Mucenic Dimitrie – Priveghere pentru oprirea epidemiei aducătoare de moarte săvârșită în cinstea Sf. Sfințit Mucenic Haralambie – fragmente

Posted on 30 martie 2020, in Audio / Video, Rugăciuni, Schitul Sfântul Dimitrie - Lacu and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 7 comentarii.

 1. DOAMNE AJUTĂ TUTUROR AMIN

 2. Troparul.Arătatu-te-ai, fericite Haralambie, ca un stâlp nemişcat Bisericii lui Hristos şi sfeşnic lumii pururea luminos. Strălucit-ai în lume prin mucenicie, înţelepte şi ai ridicat întunecarea idolilor. Drept aceea roagă-te lui Hristos cu îndrăzneală, ca să ne mântuim noi.Amin.

 3. Maria Ave Maria

  Doamne Ajuta-ne sa avem sanatate! AMIN

 4. De ce trebuie făcută rugaciune pentru indepartarea Covid.19? Dumnezeu a trimis Covid.19 ca sa ne atraga atentia ca facem ceva gresit. Mai bine rugativa sa intelegem ce am facut greșit, ca altfel pleaca Covid.19 si cine stie ce vine, poate hantavirus.

  • De ce trebuie rugăciune pentru îndepărtarea Covid 19? Dacă sunteți părintele Codrea de la Baia Mare, atunci vă întreb eu de ce ați făcut sfinția voastră rugăciune pentru încetarea noii pandemii?

   • Nu sint parinte. Nu am fost in stare sa fiu macar o fiinta religioasa. Sint un om liber, care a avut norocul sa citeasca cartile parintelui Arsenie Boca necenzurate. De acolo, am inteles ce inseamna sa fii crestin.Parintele Arsenie avea dreptate cind spunea ca noi ar trebui sa mergem dupa legile vechiului testament, nu dupa legile noului testament. Mare dreptate avea. Dar noua ne place sa ne mintim, ca sintem ortodoxi. Nu exista ortodoxi, catolici, penticostali, etc exista doar crestini. Ca sa ajungi crestin trebuie sa reusesti sa treci citeva etape. Prima sa fii un om corect, cinstit, sa respecti cele zece porunci. Daca reusesti atunci urmatoarea etapa este sa devii o persoana religioasa, din latinescul religare, a lega strins inapoi, a reuni. Este o etapa foarte grea, peste care doar citiva alesi reusesc sa treaca. Daca reuseseti sa treci de etapa de a deveni o persoana religioasa, atunci urmeaza etapa de a fauri din trupul tau templu pentru Duhul Sfint. Si ultima etapa este sa devii crestin, adica sa faci voia Domnului in tot ceea ce faci tu. Dar daca noi incepem prin incalcarea primelor doua porunci, e greu sa gasim drumul si atunci ne pacalim pe noi rugindu-ne pentru covid-19. Daca vrei sa te rogi sa scapi de covid-10 trebuie sa te rogi la cel care iti ofera placerea. Diavol vine din grecescul diabolos, a separa, a divide. Orice actiune are un scop. Cind scopul este indeplinit apare placerea. Daca noi alegem doar placerea si eliminam scopul, atunci facem un lucru diabolic. Scopul actiunii sexuale este procreerea, daca noi alegem doar placerea facem un lucru diabolic. Scopul mincarii este de a hrani corpul, daca nu ne e foame si mincam doar pentru placerea gustului facem un lucru diabolic. Daca bem pentru placerea gustului, nu pentru a ne hidrata, facem un lucru diabolic. Traim intr-o lume diabolica, incercind sa traim dupa legile Domnului, in timp ce conducatorii nostrii merg dupa legile diabolice. Matei 23:13. Proverbele lui Solomon 14:11.Referitor la infertilitatea din zilele noastre. Exista doua feluri de magie. Magie Divina, adica acceptam vointa Divina si magie neagra cind ne impunem vointa noastra impotriva vointei Divine. Magie alba nu exista. si o intrebare pentru dumneavoastra, e normal ca biserica sa boteze copii procreati in vitro, insamintare artificiala? Adevarul este calea catre viata vesnica. Nu tin sa postati comentariul. Este doar pentru cei care cauta adevarul. Va doresc o zi minunata.

 5. S-au făcut privegheri pentru oprirea pandemiei…este bine, dar totuși …dacă nu există pandemie, ci o făcătură a unui număr redus de oameni, dar bine poziționați pe scaune de conducere? nu ar trebui rugăciuni pentru indepărtarea răului din acești oameni pe lângă privegherea pentru oprirea pandemiei?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: