Icoana Maicii Domnului Pantanassa [de vânzare]

pantanassa-atelier-panselinos

Icoana Maicii Domnului Pantanassa, pictată în tehnica tempera cu ou, pe lemn de tei și foiță de aur (după modelul Icoanei făcătoarei de minuni a Maicii Domnului – Pantanassa de la Mănăstirea Vatopedi, Muntele Athos).

Cei interesați să achiziționeze o astfel de icoană să scrie la comentarii sau mail la sfantulmunteathos@yahoo.com

Prețul icoanei diferă în funcție de dimensiuni și complexitatea ei (aceasta fiind socotită o icoană de tip scenă) – format A4 – 500 RON / A3 – 800 RON (include și expediția ei pe teritoriul României / livrare personală în București).

Icoana de mai sus este cu titlu de prezentare, fiind deja vândută.
Icoanele ce se vor comanda vor fi pictate de același iconar.
Termen de execuție 7-10 zile.
Precizăm că Icoanele comandate se vor picta în România, nu la Muntele Athos.

Vezi și textul

Posted on 22 iulie 2015, in Atelier de Icoane “Manuel Panselinos”, Pantanassa and tagged , , , . Bookmark the permalink. 16 comentarii.

  1. Buna ziua, as dori sa cumpar o icoana cu Maica Domnului Pantanasa, pictata ca si cea de pe pagina dvs, as dori sa fie in format A3 la 800 ron. Va rog sa imi spune-ti daca o aveti deja pictata sau in cat timp ar fi gata. Icoana ar trebui sa ajunga la Iasi la un bolnav de cancer. Va multumesc si Doamne ajuta.

  2. Buna ziua,as dori daca se poate sa-mi dati informatii despre cum pot achizitiona o copie a icoanei Pantanassa din Sf.Munte Athos, pretul si in ce interval de timp.Multumesc anticipat si va doresc sa va ajute Dumnezeu sa transmiteti in continuare cat mai multe informatii folositoare!!!

  3. Buna ziua , as dori sa cumpar o icoana cu Maica Domnului Pantanassa pentru mine si familia mea in format A3 , dar as dori sa fie pictata la Sfantul Munte Athos daca se poate si as dori sa stiu cat ar costa . Va multumesc !

  4. Buna ziua! Va rog, as dori sa cumpar o copie a Icoanei Maicii Domnului Pantanassa, pictată cum specificati dv aici, format A4. Astept detalii pe mail, va multumesc! Doamne ajuta!
    Maria

  5. Buna seara.Mi-ar face placere sa cumpar aceasta icoana in format A4 dar locuiesc in Spania ,Barcelona.Cum ar trebui sa procedez?Va multumesc

  6. Buna seara, as dori si eu sa cumpar o icoana cu Maica Domnului Pantanasa, pictata pe lemn de tei, format A4.
    Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: