5 pelerinaje pe urmele Sfinților în oct. și nov. 2014: Sfântul Ierarh Nectarie al Eghinei, Sfântul M. Mc. Dimitrie al Tesalonicului, Sfântul Cuvios Dimitrie Basarabov, Sfântul Cuvios Ioan de la Rila [linkuri externe]

Sf.Nectarie

sfantul-dimitrie-1

Cuv.DimitrieBasarabov

Sf.IoandelaRila

Înscrieri şi orice alte detalii la tel: 0740.050.735 sau mail: pridvor@yahoo.com

Pelerinajele sunt organizate de o Agenție de pelerinaje! Nu este adăugat niciun comision suplimentar!

Daţi mai departe linkurile celor pe care-i ştiţi interesaţi! Doamne, ajută!

Posted on 3 octombrie 2014, in Știri / Anunțuri, Pelerinaje în Grecia and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. 5 comentarii.

  1. Buna ziua, Pentru a ocupa un loc la pelerinajul de 5 zile intre 6-10 noiembrie,se achita taxa integral sau se poate achita un avans?Va multumesc

  2. Domnule Laurentiu, in Tokyo comunitatea romaneasca are nevoie de ajutor pt construirea unei biserici si nu reuseste sa stranga suma necesara. Ati putea sa transmiteti dv sau sa faceti un blog pt parohia sf Gheorghe din Tokyo. Doamne ajuta.

    • D-na Ganuci, nu este greu de făcut un blog, pt ca sunt platforme online prefabricate. E bine să fie făcut însă de cineva din cadrul parohiei! Sau, de ce nu, un cont de facebook al parohiei. Nu în ultimul rând s-ar putea întocmi un text-rugăminte din partea părintelui paroh, cu date de contact și bancare, care să fie postat și preluat de câți mai mulți bloggeri. Doamne, ajută!

  3. Doamne ajuta!d-l Laurentiuparintele are blog si facebook dar nimeni pana acum nu la contactat cum ati spus dv sa siposteze si alti blogeri,eu nu ma pricep prea bine cu aceste bloguri de aceea am apelat la dv ca am vz ca multi credinciosi va cunosc si daca puteti sa ajutati gasiti pe www parohia sf gheorghe Tokyo,parintele are toate detaliile contul parohiei.Daca doriti sa vb cu dansul puteti sa o faceti sant toate datele de contact.Intr-o tara straina e foarte greu sa nu ai legatura cu izvorul vieti ,biserica cu Hristos.Multumesc si Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: