Spovedania unui monah de la Muntele Athos (pdf)

Acest interviu a fost luat unui părinte grec, vieţuitor într-o mănăstire de la Muntele Athos. Duhovnicul părintelui respectiv a dat binecuvântare pentru publicarea interviului în traducerea românească, dar a pus condiţia de a nu se menţiona nici numele părintelui, şi nici numele mănăstirii în care vieţuieşte. În această carte impresionează, în primul rând, sinceritatea părintelui aghiorit, care își deschide sufletul în fața noastră. O face cu multa sfială, dar, cu toate acestea, reușește să ne ajute să înțelegem puțin din taina schimbării sale.

Cartea „Spovedania unui monah de la Muntele Athos” (2011, 64 pag) apare pe Blogul Sfântul Munte Athos cu acordul directorului Editurii Areopag, dl. Danion Vasile, căruia-i mulțumim pentru îngăduință. Ea se poate achiziționa la prețul de 5 RON din librăriile de carte ortodoxă.

Posted on 2 octombrie 2012, in Cuvinte duhovnicești, Cărți, Interviuri and tagged , , , . Bookmark the permalink. 3 comentarii.

  1. Mi-a placut foarte mult marturia parintelui si ar fi bine sa fie postata pe toate adresele tinerilor de pe facebook sau mail-uri ,ca sa vada capcanele lumii in care-si irosesc tineretea.Doamne,am plans cand am citit aceasta carte,cat poate suferi un om!

  1. Pingback: pridvorul lui laurentiu dumitru » Blog Archive » Ultimele douăzeci și nouă de postări de pe blogul Sfântul Munte Athos (partea a-XVI-a)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: