Priveghere vatopedină cu prilejul prăznuirii a 1600 de ani de la adormirea Sfântului Ioan Gură de Aur (25.11.2007). Video, 7h și 30 min

Partea I

Partea a II-a

Partea a III-a

Partea a IV-a

Partea a V-a

Priveghere vatopedină cu prilejul prăznuirii a 1600 de ani de la adormirea Sfântului Ioan Gură de Aur (25 spre 26 noiembrie). Cele cinci clipuri video însumează aproximativ 7 h 30 min. La descrierea clipurilor video apare din greşeală data de 1.11.2007, în loc de 26.11.2007.

Posted on 20 septembrie 2012, in 02. Mănăstirea Vatopedi, Audio / Video and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 5 comentarii.

 1. …eu am aceasta priveghere pe 6 CD audio, asa cum a fost publicata chiar de Sf.M.Vatopedi… e superba….

 2. multumesc!!! ca acum o si vad…

 3. Doamne ajuta.
  Nu putem vorbi de Sfantul Munte Athos fara a pune in lumina lupta Sfantului Munte pentru apararea ortodoxiei in fata ereziilor si mai ales a ereziilor contemporane. Pentru a fi in duh athonit nu e suficient sa prezentam forme ale spiritualitatii ci si fondul care il misca si aceasta este lupta monahilor pentru apararea ortodoxiei in fata ereziiei ecumenismului, a papismului, masoneriei, etc.
  Ma jos va prezint siteul meu http://ortodoxiacatholica.wordpress.com/ pe care, daca credeti ca e de folos puteti sa il si puneti la blogroll. Pentru ca sunt in legatura permanenta cu Sfantul Munte si cu cei care au fost alaturi de parintele Paisie Aghioritul pot spune ca e timpul sa punem puntul pe I.
  Pr. Matei Vulcanescu

  • E drept ce spuneți. Am publicat și vom mai publica texte care să vădească această luptă a athoniților până la sânge împotriva ereziilor de tot felul. O precizare: Titlul blogului dvs., deși face trimitere către catolicitate cu sensul de sobornicitate, poate crea confuzie într-o lume total necatehizată. Avem nevoie de un ABC al credinței înainte de toate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: